Even Voorstellen

  • Home
  • Even Voorstellen

Even Voorstellen

Mijn naam is Mandy van Wanrooij – Verharen, 32 jaar en woonachtig in het mooie ‘s-Hertogenbosch met mijn man Peter. Naast mijn passie voor het onderwijs, vind ik het heerlijk om weekendjes weg te gaan, houd ik van gezelligheid en tennis ik graag.

Al vanaf de middelbare school was het voor mij duidelijk, ik wil leerkracht worden. Gestart met de MBO 4 opleiding ‘Onderwijsassistent’ waar ik al mooie ervaringen heb op gedaan, voordat ik naar de Pabo ging. Aan de Pabo te ‘s-Hertogenbosch ben ik in 2014 afgestudeerd. En dan gaat het werkleven beginnen…

Helaas lagen de banen niet voor het oprapen. Hierdoor heb ik door in te vallen, van vele scholen mogen proeven. En daarnaast was ik werkzaam voor het Succes Instituut om bijles en huiswerkbegeleiding te verzorgen. Van het invallen ging ik naar een vaste klas met daarnaast nog de werkzaamheden bij het Succes Instituut.

In 2017 kwam er iets moois op mijn pad. Ik mocht het Succes Instituut overnemen. Wauw, dit was een kans die ik met beide handen aangreep.
Door de jaren heen zijn mijn werkzaamheden veranderd binnen het onderwijs. Hierdoor klopte de naam ‘Succes Instituut’ niet meer bij mij en bij mijn werkzaamheden.

En toen was daar in 2020 ‘SOMM’ oftewel ‘Succesvol Onderwijs met Mandy’. Een naam waar ik al mijn werkzaamheden binnen het onderwijs kan laten vallen.

Inmiddels mag ik al vijf jaar als zzp-er in het onderwijs werken. Elke dag kinderen begeleiden, waardoor ze meer zelfvertrouwen creëren met name op het gebied van rekenen, spelling, taal etc. en hierdoor groeien, dat is toch het mooiste wat er is!

Nieuwsgierig geworden naar wat mijn werkzaamheden zijn en waar je mij voor kunt inzetten? Kijk dan gerust verder!

Contact

06 – 20 17 16 06
info@sommandy.nl
www.sommandy.nl

Bedrijfspost:
Vierde Rompert 3
5233 GA ‘s-Hertogenbosch

KvK nr.: 68300905
ABN-AMRO, IBANnummer:
NL52 ABNA 0245 9371 10